ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες, αστεία βίντεο , κινητά τηλέφωνα, gadgets, facebook, google, iphone, προσφορές για ταξίδια, προσφορές, ταξίδια αεροπορικά εισιτήρια, site με προσφορές
Greece Technology Insider: Φοιτητής στις ΗΠΑ ανακάλυψε τεχνολογία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών

Μυστική τεχνολογία, η οποία χρησιμοποιούνταν από τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών, εφευρέθηκε εκ νέου από ένα μεταπτυχιακό φοιτητή στην Αμερική.

Ο Tristan Lawry, υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ανέπτυξε έναν εξοπλισμό που μπορεί να μεταδίδει δεδομένα αλλά και ηλεκτρική ισχύ με υψηλούς ρυθμούς διαπερνόντας εμπόδια όπως ο στερεός χάλυβας। Μια προφανής εφαρμογή εδώ θα ήταν η μετάδοση πληροφοριών από ένα σημείο ενός υποβρυχίου σε ένα άλλο। Αναφερόμαστε στα υποβρύχια καθώς κατασκευάζονται από πολύ χοντρό ατσάλι για να αντέχουν την πίεση του νερού και τα γνωστά ασύρματα δίκτυα δεν μπορούν να εφαρμοστούν εκεί. Αυτή τη στιγμή τα υποβρύχια πρέπει να έχουν εκατοντάδες καλώδια δεδομένων για να μεταφέρουν πληροφορίες και το καθένα προσθέτει βάρος καθώς και έξοδα συντήρησης.

Περισσότερα: www.secnews.gr

0 σχόλια. Σχολιάστε την είδηση!

Δημοσίευση σχολίου

Συμπληρωματική πληροφορία, απορία, ένσταση, παράπονο, καταγγελία, πρόταση; Πείτε το! Μην μένετε θεατής στις εξελίξεις!

Το σχόλιό σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα

bestlogonetwork468
techinsidergr